it moaiste wurd

Workshop voor kinderen

Schermafbeelding_2018-03-23_om_11_21_28_4d3

De workshop IT MOAISTE WURD gepland op zaterdag 7 april wordt verplaatst naar een andere datum, de nieuwe datum wordt zo snel mogelijk via onze website en nieuwsbrief gecommuniceerd.

In aansluiting op het project van Rosie Heinrich over de stem, taal en story-telling organiseert Kunsthuis SYB onder leiding van Hester Veenstra een educatieve workhop voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.

Wat vind jij het mooiste Friese woord?
Misschien is het een woord dat je vaak gebruikt of hoort? Een woord met een speciale betekenis? Of gewoon een woord dat je mooi vindt klinken. Met deze vragen gaan kinderen aan de slag in de workshop IT MOAISTE WURD. Door middel van collage met diverse materialen verbeelden zij hun “mooiste Friese woord”. Daarbij schrijven zij een korte uitleg, waarom zij hun gekozen woord het mooiste vinden.

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan via info@kunsthuissyb.nl

De eindresultaten van de workshop worden tentoongesteld in Kunsthuis SYB op 7 en 8 april van 13:00 – 17:00 uur.

 

Workshop IT MOAISTE WURD
Locatie: Kunsthuis SYB
Datum:  nnb
Tijd: aanvang 13:00 uur, de workshop duurt ongeveer 1,5 uur, daarna worden de resultaten tentoongesteld in Kunsthuis SYB.

Deze workshop is onderdeel van het residency project van Rosie Heinrich, We always need heroes en wordt mede mogelijk gemaakt door:

OPST-logo

Logo-vanTeyensFundatie-410x536

van Teyens Fundatie

lan-fan-taal-1